Hírek, cikkek, fórumok, Banki kamatok

A bankikamatok.lapozz.hu oldal Hírek, cikkek, fórumok kategóriájában 13 oldal található. Banki kamatokkal kapcsolatos cikkek, fórumok, bejegyzések.

Wikipédia -Kamat

A kamat egyszerűen fogalmazva a pénz (helyesebben tőke) szolgáltatásainak az ára. A kamat fogalma szorosan összefügg a pénz időértékével. A pénz időértéke legegyszerűbben kifejezve annyit jelent, hogy egy forint? Ma? Többet ér, mint ugyanez az egy forint? Holnap? (a? Ma? Alatt itt a jelent, míg a? Holnap? Alatt a jövőt kell érteni), mert a mai forint befektethető és kamatozik. A kamat (helyesebben szólva inkább a hozam) a befektető jutalma azért, hogy tőkéjét lekötve elhalasztja a fogyasztását. Másként kifejezve a befektető ezt a jutalmat azért kapja, mert a mai biztos forintot felváltja egy jövőbeni kockázatos forintra. A kamat mindig egy pénzösszeg, amit a befektetésünk névértéke után fizet meg az, akinek a tőkénket kölcsön adtuk. A névértékre vetített kamat összege %-os formában kifejezve a kamatláb. A köznapi életben, és gyakran a szakirodalomban is, a kamat kifejezést a kamatláb szinonimájaként is használják. Annak eldöntésében, hogy a kamat a kifizetett pénzösszeget, vagy annak százalékos kifejezését jelenti-e, a szövegkörnyezet értelmezése segít. Ez a szócikk addig igaz, amíg elfogadjuk, hogy a pénz lehet tőke. Ha azonban a pénzt, mint csereeszközt értelmezzük, akkor fenti értelmezés megdől olyannyira, hogy egy fordított állapot is előállhat, aki nem használja a pénzt, hanem visszatartja a forgalomtól, az ezért büntetést fizet (negatív kamat). A kérdés nagyon lényeges, a pénzt hatalmi eszköznek, felhalmozható magánvagyonnak tekintjük vagy pedig a közösség szolgáltatásának, amit a közösség ellenőriz.
hu . wikipedia . org
Gyűjteménybe került: '10.09.09, ellenőrzés: '15.10.01.
Oldal módosítás

NLC - Ki jár jól a 16%-os kamatadóval?

A sok 2011-es változás közül kifejezetten örülök annak, hogy a kamatadó is csökken, 20-ról 16 százalékra. Arról azonban ellentmondásos információkat kaptam, hogy a tavaly is pörgő befektetéseknek csak az új évre eső részére jár a 16 százalékos adó, vagy ha január másodikán eladom például a befektetési jegyemet, akkor már a teljes nyereségre a 16 százalék vonatkozik-e? Ács Gábor válaszol…
nlcafe . hu
Gyűjteménybe került: '11.12.06, ellenőrzés: '15.09.14.
Oldal módosítás

Jogifórum -késedelmi kamatszámítás

Minden félévre a félévet megelőző munkanapon hatályos jegybanki alapkamat szerinti kamatot.
jogiforum . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.09, ellenőrzés: '15.10.01.
Oldal módosítás

Kamatszámítás, törlesztőrészletek kiszámítása

Segítség kamatszámításhoz, példákon keresztül. E? V eleje? N 100 ezer forintot beteszu? Nk a bankba e? Vi 8%-os kamatra. Mennyit e? R a to? Ke? Nk 4 e? V mu? Lva, ha minden e? V ve? Ge? N to? Ke? Si? Tik a pe? Nzt?
invitel . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.09, ellenőrzés: '15.10.01.
Oldal módosítás

Kamatról linkgyűjtemény

kamat . lapozz . hu
Gyűjteménybe került: '11.12.06, ellenőrzés: '15.09.14.
Oldal módosítás

Mire vigyázzunk a banki kamatok ajánlatainál?

A banki kamat ajánlatainál figyelni kell a tőkésítési időt, lehet 30, 60, 90 nap, illetve a lekötési időt, amire a kamatot adják. Nyilván való, hogy a betéti kamatok nem követik a pénz romlást egyik banknál sem, tehát ilyen szempontból nem érdemes vizsgálódni. Az AXA bank adja a legmagasabb kamatot lekötés nélkül 500 ezer alatt 7, 50%, felette 9%. A kamatot naponta írják jóvá, tehát bármikor kivehető a pénz, a kamatot jóvá írják azokra a napokra amíg bent van.
prosperal . hu
Gyűjteménybe került: '11.12.06, ellenőrzés: '15.09.14.
Oldal módosítás

Kamatos kamat számítás

A kamatos kamat számítás lényege, hogy az időközben esedékessé vált kamatok tőkésítésre kerülnek. Tegyük fel, hogy befektetünk 100000 forintot 5 évre, az időszak alatt a kamatláb 9 százalék, és a kamatokat soha nem vesszük fel, hanem újra és újra befektetjük őket (vagyis a kamatszámítás alapjául szolgáló tőke folyamatosan növekszik). Mekkora összeg lesz a számlánkon az 5. év végén?
internetsuli . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.09, ellenőrzés: '15.10.01.
Oldal módosítás

Bankweb

"Pénze nem biztos, de pénzügyei mindenkinek vannak. " (bankweb.hu)
bankweb . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.09, ellenőrzés: '15.09.30.
Oldal módosítás

Econom.hu - Gazdasági Szótár

Az oldal pénzügyi, gazdasági fogalmak részletes ismertetését tartalmazza.
econom . hu
Gyűjteménybe került: '10.11.25, ellenőrzés: '15.10.05.
Oldal módosítás

Audio & Tuning Car

Audio & Tuning Car Több mint 100. 000 autohifi termékből választhat amennyiben ellátogat weboldalunkra. Autohifi ACV AudioVOX Audisob Audicomp, Blaupunkt, Clarion, Connection, Hifi station, Heco, Hertz, JVC, Macaudio, Marantz, Onkyo, Phonocar, Sony, Stp, Teac, Telefunken. Tuningbolt Apex, Autostyle, Bmc, Carstyleing, Dectane, Garett, H&R, HD, ICC tuning, ISOTTA, Jama Laser JOM, Nyeso, Parragi, K2, M TECH, Parragi, Pipercross, Power, RaidHP, RIEGER, Samco sport, Tarox Vogtland, vmaxx Hazánk egyik kimagasló helyen álló, legújabb és legkorszerűbb autohifi és tuning termékekkel fogalalkozó boltja amely egyben beszerelő mühelyel is rendelkezik. Az újonnan megvásárolt vagy meglévő termékeket akár előre egyeztetett időpont alapján beszereljük autójába. Folyamatos akciókkal bővítjük meglévő termékeink listáját melyet akár online webshopunkban is megvásárolhat amennyiben ellátogat weboldalunkra. ÉRDEMES BENÉZNI - | BOOMBASSTIK.hu | Keressen minket a facebookon is facebook.com/boombasstik Boombasstik.hu Tuningbolt.hu
Gyűjteménybe került: '12.04.15, ellenőrzés: '15.11.06.
Oldal módosítás

Bankhirek

Kelet-Közép-Európában a fogyasztás 2011-ben reálértéken várhatóan 1-2, 5 százalékkal nő éves összehasonlításban. A jelenleg tisztán exportvezérelt gazdasági talpra állás kiegyensúlyozottabbá válik a növekvő fogyasztásnak köszönhetően. Kelet-Közép-Európában a fogyasztásnövekedés várhatóan kevésbé lesz sebezhető az elkövetkezendő években a fenntartható megtakarítási rátáknak és a nettó hitelfelvevői/hitelezői rátáknak köszönhetően. Az alacsony munkaerőköltség és a munkaerőpiacon várható reformok miatt pedig a kelet-közép-európai régió a világ éllovasa lesz a munkaerő versenyképességét tekintve.
bankhirek . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.09, ellenőrzés: '15.10.01.
Oldal módosítás

Pcjavitas. Net

PC Javítás, Számítógép javítás otthonában, ahol az első óra ingyenes! Számítógép javítás otthonában, Pc szerviz, Pc szerelés NON-STOP az ÖN otthonában! Segítségnyújtás, tanácsadás, oktatás. Minden ami a számítógéppel kapcsolatos! Egy óra problémamegoldás esetén csak kiszállási díj! Számítógépek és hálózatok tervezése, építése, javítása, karbantartása; Operációs rendszerek telepítése, beállítása, frissítése, karbantartása; Vírusirtás, vírusvédelmi rendszerek telepítése. 06204117117
Gyűjteménybe került: '12.02.17, ellenőrzés: '15.11.14.
Oldal módosítás

Van jobb - bankbetét kamatok

Bankbetét kamatláb összehasonlítások. Az összes bank ajánlata egy helyen.
vanjobb . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.09, ellenőrzés: '15.10.01.
Oldal módosítás

bankikamatok.lapozz.hu bankikamatok.lapozz.hu Oldal beküldése a Banki kamatok témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media